Voorspellingen hoor je VC-voorzitter Tony De Busser naar het nieuwe seizoen toe niet meer maken. Zijn droom blijft echter nationaal voetbal. Met trainer Luc Beyens heeft hij wel een coach met dezelfde ambitie. Met aantrekkelijk voetbal als het kan!



Het voorbije seizoen laat bij voorzitter Tony De Busser gemengde gevoelens na. Tony De Busser: "We hadden de kwaliteit om een hoofdrol te spelen, maar de discipline ontbrak weleens. Doel bij de start vorig seizoen was de eindronde halen, wel dat hebben we gehaald, maar toch... Met de trainer halen we iemand in huis die wel de nodige discipline moet bijbrengen."

Trainer Luc Beyens: "Alle steden rond Herentals spelen nationaal voetbal. Deze club heeft alles, mijn ambitie is om de club op die plaats te brengen die ze verdient. Ik vraag van de spelers discipline, ook van het bestuur. Wie dat niet kan opbrengen, die mag nu naar de voorzitter stappen, ik denk dat hij nog naar een andere club kan. De spelers moeten ambitieus zijn : anders moeten ze maar (met alle respect voor die ploegen) bij Peutie, Zwevezele of de Bosvlinders gaan spelen."